Alta Taekwondoklubb stilte med syv utøvere i årets nordnorske mesterskap, som gikk av stabelen i Bodø lørdag og søndag. Totalt var det hele 150 deltakere på plass, men det hindret ikke altaværingene å sette sitt preg på mesterskapet. Gjengen fra Nordlysbyen kapret seks medaljer - to gull, to sølv og to bronse. I tillegg fikk en av Alta-deltakerne en bestemannspremie med seg hjem.

- Andreas Søraa Moe tok gull i både sparring og mønster, Mai-Linn Johannessen kapret sølv i mønster og Geir Carlsen ordnet sølv i sparring. Carlsen sikret seg også en bronsemedalje i mønster. Den siste bronsen gikk til Marius Radem i sparring. Andreas fikk bestemannspremien for sine to gull i juniorklassen, en meget sterk prestasjon, forteller Ole Christian Povenius i Alta Taekwondoklubb.

Petter Nilsen, Matilde Andersson og Cesilie F. Westgaard deltok også i mesterskapet og gjorde det bra i sine klasser. Men det holdt ikke til en pallplassering denne gangen. Anita Romsdal var for øvrig med som dommer, mens Ole Christian Povenius deltok som reise-/lagleder, får A-sporten opplyst.