Med ett eller tre poeng borte mot Indrefjord ville Alta 2 sikre seg opprykk til 3. divisjon. Gjestene fra Nordlysbyen valgte den sikreste løsningen og vant oppgjøret 2-1. Adrian Olsen Rishaug og Jon Andreas Eira scoret målene som sørget for at Alta IF-rekruttene kunne juble for seriegull i 4. divisjon.

- Det har vært en flott sesong som endte med opprykk til 3. divisjon. Spillergruppa har hatt en kjempeprogresjon med hjelp fra flotte forbilder fra herrelaget når det har passet! Jeg og Stian Ingilæ er stolte trenere for gjengen, og samtidig sendes også en stor takk til våre trofaste støttespillere, skriver en fornøyd Alta 2-trener Tor Eirik Nome på sin egen facebookprofil.

Serietoer Norild har fortsatt to kamper igjen, men er åtte poeng bak Alta 2 og kan altså ikke gjøre noe med Tor Eirik Nome og Stian Ingilæs unge mannskap. Tverrelvdalen avslutter årets sesong hjemme mot Honningsvåg lørdag ettermiddag. Med seier tar TIL seg forbi lørdagens motstander på tabellen og ender på fjerdeplass i 4. divisjon. Kautokeino og Rafsbotn er ferdigspilt for året og endte på henholdsvis sjette- og syvendeplass. BUL 2, som fortsatt har igjen en utsatt kamp mot bunnlaget Nordlys, blir nummer åtte eller ni.