Tore Reginiussen har skrevet under ny kontrakt med Rosenborg.

Raipas-gutten uttaler følgende til klubbens nettsted:

- Det er mange grunner til at jeg har valgt å bli i Rosenborg, men jeg har trivdes veldig godt her fra dag én. Jeg tror også at vi har noe veldig godt sportslig på gang, og at Rosenborg skal prege norsk fotball i de årene som kommer. Og det har jeg lyst til å være med på, sier Reginiussen til RBK.no.

Reginiussen kom til Rosenborg fra Odense BK i 2012.

Altaværingen utelukker ikke at Rosenborg blir hans siste klubb, men planlegger egentlig ett år som spiss i Alta IF.

– Det skal man slettes ikke utelukke. Jeg ønsker å prestere på høyest mulig nivå i de årene jeg er her og når jeg er 32 år skal jeg fremdeles klare å spille bra fotball. Så får vi se hvordan kroppen holder, men jeg har i utgangspunktet sagt at jeg skal avslutte med ett år som spiss i Alta, så vi får se, flirer Reginiussen i intervjuet med klubbens nettsted.

Sportsdirektør Erik Hoftun er strålende fornøyd med signeringen.

– Vi har snakket mye om viktigheten av kontinuitet, og Tore er en sånn type. Han er en meget god fotballspiller, har gode holdninger, et forbilde for alle sammen, sier Hoftun, som tror Reginiussen vil sette sitt preg på RBK i flere år fremover, sier Hoftun til RBK.no, mens trener Kåre Ingebrigtsen sier til nettstedet at han er fornøyd med å ha signert ny kontrakt med «tippeligaens beste midstopper».