Norges skiforbund har bestemt seg for å sende seks kombinertutøvere til årets sommer Grand Prix. Det  er to renn i tyske Oberwiesenthal til helga, midtukerenn i østerrikske Villach og finalehelg i Oberstdorf siste helga i august.

Det er Jan Schmid, Mikko Kokslien, Jørgen Graabak, Magnus Krog, Håvard Klemetsen og Thomas Kjelbotn som stiller for Norge, skriver forbundet på sine nettsider.

Etter helgas renn i Oberwiesenthal prioriterer landslaget treningssamling i Oberstdorf. Dermed står alle nordmennene over midtukerennet i Østerrike. Kokslien reiser også direkte til Oberstdorf. Han står dermed over helgas åpningsrenn, mens Magnus Moan prioriterer trening hjemme i Trøndelag, og står over årets sommer Grand Prix.

- Dette blir første viktige konkurranseperiode for oss etter vinteren, og det er alltid spennende å se hvor vi står i forhold til konkurrentene. Det blir bra med matching mot den øvrige verdenseliten, og målsettingen er at vi leverer gode konkurranser, sier sportssjef Sverre Rotevatn.