Team Diesel/Pearl Izumi med Geir Lien, Sten-Are Harjo og Anders Bernhoft ledet Offroad Finnmark fra start til slutt, og hadde klokken 20:01 tilbakelagt 70 mil på sykkelsetet raskest av alle. Bernhoft måtte som kjent bryte rittet tidligere.

Duoen viste ingen tegn på svakhet etter målgang, til tross for at de hadde fullført norges tøffeste terrengritt. Sten-Are Harjo er opprinnelig fra Kjøllefjord, men er bosatt i Oslo. Geir Lien er fra Jessheim.

Rittleder Jørund Greibrokk var mektig imponert.– Årets ritt er tøffere, lengre og hardere enn tidligere. Duoen har fått mye juling på turen.

Selv synes Geir Lien at det har gått greit.– Vi har hatt litt tekniske problemer, men vi fulgte planen vår og den ga suksess. Enkelte av etappene kjørte vi som ville dyr mens vi har kunnet cruise inn litt på slutten, sa han og etterlyste mer konkurranse om førsteplassen.– Jeg synes vi fikk det litt for enkelt.

Alta-lag tar andreplassen

Team 24 som består av Alta-rytterne Bjørn Rasmussen og Kjetil Suhr ligger for øyeblikket på andreplass i herreklassen. Kun et uhell kan hindre de i å komme i mål som nummer to.