Alle Nordlysbyens håndballspillere i alderen 5 til 9 år var denne helgen samlet i Altahallen og Gnisten i forbindelse med Alta IFs turnering Høstslippen.

ALTA IF: 2. klassingene Leon Nergård Boine og Erik Langås Elde trives godt i Altahallen. Her tar guttene en velfortjent pause inni i mellom søndagens kamper. Foto: Therese K. Munkvold

To av spillerne som virkelig så ut til å kose seg både på og utenfor banen var Alta IFs Leon Nergård Boine (7) og Erik Langås Elde (7).

- Det viktigste er å ha det gøy, men det er selvsagt morsomt å vinne også, forteller guttene i kor.  - Vi liker å spille mot andre lag enn dem som vi trener med til vanlig, og så har vi også vært en tur i kafeen, sier Langås Elde, før Nergård Boine legger til:

- Der fikk vi kjøpe sjokolade og brus, og så skal pappa kjøpe pølse med brød til meg litt seinere.

Gode venninner

Aronnesjentene Mille Petrikke Eideng Nyvoll (8) og Justina Szymenska (8) stilte gladelig opp til fotografering for Altapostens utsendte.

FORNØYDE: JENTER: Mille Petrikke Eideng Nyvoll (8) og Justina Szymenska (8) fra Aronnes går i samme klasse på skolen, og trives begge godt på håndballbanen. Foto: Therese K. Munkvold

- Vi vil veldig gjerne komme i avisa. Kan du skrive at vi synes at det er veldig morsomt å spille håndball og at vi liker å score mål, spør håndballjentene pent.

Altaposten kommer tilbake med mer fra helgens turnering i tirsdagens papir og E-avis.

DELTOK:Tverrelvdalen IL som for første gang på masse år stiller lag i 3. divisjon for damer, spilte tradisjon tro også med egne aldersbestemte denne helgen. Foto: Therese K. Munkvold
Foto: Therese K. Munkvold