ALTA - TJØLLING 28-24:

Søndag ettermiddag tok Alta IF imot divisjonskollega og bunnlag Tjølling til oppgjør i Altahallen. Publikum hadde virkelig innsett sin besøkelsestid og stemningen var på topp allerede før dommerne blåste i gang kampen.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang og til pause var stillingen 14-14. I andre omgang våknet Alta-spillerne litt mer til liv, og unggutten Erlend Toft leverte varene i mål. Etter hver rykket Alta i fra og ledet en periode med seks mål. Det ble likevel den største ledelsen hjemmelaget fikk i kampen, for Tjølling ga seg ikke.

HEIAJENTER: Alta IF stilte med egen heiagjeng i form av et aldersbestemt jentelag, og jentene leverte en skikkelig god innsats fra tribunen. Foto: Therese K. Munkvold

Et par minutter før slutt kommer keeperveteran Erlend Vikdal inn i målet, og han stengte buret med sin rutine og sitt konkurranseinnstinkt. I tillegg stod Tom-Harald Granshagen frem som en av kampens viktigste spillere, og selv med frimerke store deler av kampen setter han inn seks skudd. Han blir dermed, i likhet med lagkamerat Håvard Brekkmo, toppscorer for hjemmelaget.

Altaposten kommer tilbake med mer fra oppgjøret i mandagens papir og E-avis.

Kampfakta

2. divisjon menn, avdeling 01.

Altahallen

Alta - Tjølling 28-24 (14-14):

Mål for Alta: Tom-Harald Granshagen 6, Håvard Brekkmo 6, Petter Barosen 5, Vebjørn Slettli 4, Lars Erik Lingjærde 4, og Stian Parken 3.

Dommere: Tom Børge Johansen og Tor Arne Abrahamsen.