Alta IF har allerede keeper Maris Eltermanis på kontrakt og har lenge signalisert at de også ønsker Kjetil Thomassen med videre. I dag undertegnes avtalen.

– Jeg er enig med klubben om en månedslønn sikkert begge parter er misfornøyd med, men jeg tror likevel det er jeg som er mest fornøyd som får fortsette med det jeg har aller mest lyst til, sier Kjetil Thomassen med et smil.

Både keeperen selv og trener Rune Repvik har vært opptatt av at det må en endring til for at samarbeidet skulle fortsette. Å komme fra en tøff arbeidsdag og rett på trening uten å hatt mulighet til å ta til seg riktig næring til rett tid har gått utover prestasjonene.

– Vi har nå fått på plass en løsning som gjør at jeg kan jobbe litt mindre og ha det litt mindre hektisk i forkant av treningene. Jeg anser den løsningen vi nå har funnet som veldig bra, sier han.

Ett år først

Klubben så helst at han signerte en toårskontrakt noe keeperen ikke ønsket.

– Det handler kun om at jeg kjenner meg selv så godt at det bare er tull å skrive under på noe jeg ikke er sikker på at jeg kan fullføre. Jeg føler det er best å ta ett år om gangen, men samtidig vil jeg tro det vil være lettere å gå på en ny sesong når det nå blir tilrettelagt på en bedre måte. Så vi får heller forlenge den avtalen jeg nå signerer dersom vi i løpet av den kommende sesongen føler det er riktig, sier han.

Overvik med videre

Fredag ble det klart at også Runar Overvik, som har vært to sesonger i klubben, er med videre. Den 21-årige forsvarsspilleren med fortid i BUL har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2017, kunne Alta IF opplyse på sine nettsider.

21-åringen sier seg fornøyd med å ta to nye år i klubben.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for to nye år med Alta IF. På de to årene jeg allerede har vært her har jeg blitt en del av en veldig fin spillergruppe, og jeg føler at jeg utvikler meg som fotballspiller hver dag. Vi er klare for å gi alt vi har for å kjempe om opprykk i 2016, kommenterer Overvik til nettsiden.

Samme dag ble det også kjent at Vegard Båtnes Braaten har bestemt seg for å komme tilbake til Alta IF.

Thomassen signerer i skrivende stund på kontrakten med TV-Nord som vitne. Se mer om saken på dagens sending eller les mer i Altapostens papir-/e-avis.