BUL - Bravo 39-25:

Ole Henrik Kristiansens mannskap tapte serieåpninga hjemme mot Alta IF, men deretter har pila pekt rett oppover. Forrige helg slo de Lødingen, og på søndag vartet de opp med et skikkelig målshow da Bravo gjestet BUL-hallen. Kristiansen sto selv for ti scoringer mot bunnlaget fra Tromsø. Også strekspiller Michael Hoel Johansen hamret inn ti nettkjenninger i en kamp endte 39-25 i BULs favør.

– Bravo gjorde det ganske enkelt for oss. De var overraskende dårlige bakover på banen, og da var det bare å takke og bukke. Jeg er fornøyd med at det er flere som tar ansvar når jeg blir tatt ut av kampen. Tidligere måtte jeg bære mye av ansvaret i angrepsspillet, men nå er det flere som melder seg på. Michael Hoel Johansen og Lars-Erik Lingjærde scorer mye mål for tida, og det er flere av ungguttene som tør å prøve seg. Guttene har vokst med oppgavene denne høsten og vinteren, sa en smilende Ole Henrik Kristiansen til A-sporten rett etter kampslutt.

I FORM: Lars-Erik Lingjærde viser fryktinngytende form og scoringsteft for tiden. Foto: Karl Eirik Steffensen

Kristiansen og Hoel Johansen sto som nevnt for 20 av BULs 39 scoringer. De øvrige ble satt inn av Trygve Ernstsen (4), Lars-Erik Lingjærde (4), Jørgen Godvik Lampe (4), Vegard Andersen (4), Marius Holm (2) og Mathias Skaufel Hindbjørgmo (1).

– Det er imponerende at vi klarer å holde konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen. Det er fort gjort å slippe seg nedpå når man møter slike lag, så guttene skal ha honnør for at de sto på til sluttsignalet gikk. Det er godt å se at spillerne er i fin utvikling, fastslo BUL-bossen.