Altaposten kunne tirsdag melde om familien til Trygve som ble både skuffet og overrasket da barnepizzaen som ble servert på Alfa Omega viste seg å være en Grandiosa.

– Ikke kortreist

Han mente dette var langt unna konseptet som Alfa Omega reklamerte med, nemlig kortreist og velsmakende mat.

– Jeg synes absolutt at man kan forvente mer av en restaurant, spesielt når de på hjemmesiden sin reklamerer med velsmakende og kortreist mat, sa Trygve til Altaposten i går.

– Det viste seg at barna liker Grandiosa best, og dette selges kun til de under 16 år. Vi selger ikke dette til voksne. Tanken er at foreldrene skal få kjøpe noe barn har lyst på til dem når de er ute og spiser hos oss. Dette er ikke noe nytt, vi har hatt det i ti år, var svaret fra daglig leder Kristin Abrahamsen.

Arrangerer buffet

Onsdag arrangerer restauranten Grandiosa-buffet som et svar på kritikken. For 89 kroner får alle spise så mye grandis man ønsker - denne gangen også voksne.

Daglig leder ved Alfa Omega Kristin Abrahamsen opplyser at stuntet er ment som en humoristisk vri på oppslagene i media tirsdag. Saken gikk Norge rundt etter at Altaposten omtalte den.

– Det er en humoristisk greie vi gjør. Humor er det beste angrep, mener Alfa Omega-sjefen.

Hun sier det har kommet en del tilbakemeldinger av varierende art via Facebook etter at det i går ble kjent at det populære spisestedet serverer Grandiosa til barn.

Oppdatert 19.01.2023; fjernet etternavn på kilde