Lørdag kunne en altaværing i 30-årene innkassere en fin gevinst på 4.540.000 kroner i Joker.

Rykteflom

Allerede lørdag kveld begynte ryktene å florere om at det var Roger Furnes Jensen (31) som var vinneren. Ryktene har spredt seg som ild i tørt gress - og 31-åringen har flere ganger måttet dementere at han har fått kontoen fylt opp.

– Det var hevn fra en kompis etter at jeg la ut at han hadde vunnet millioner på trav tidligere. Etter at han la ut meldingen til meg på Facebook, har dette spredt seg. Telefonen har ringt ustoppelig, og mange nye venner har plutselig meldt seg, ler Furnes Jensen.

Mandagen tilbringes imidlertid på jobb - uten milliongevinst på konto.

– Hadde jeg vunnet 4,5 millioner hadde jeg vel tatt en fridag i dag og fått litt økonomisk rådgivning kanskje. Jeg har ikke vunnet noe penger, og ikke spiller jeg Joker heller, sier Furnes Jensen.

Vil være anonym

Fra Norsk Tipping får Altaposten opplyst at den virkelige vinneren foreløpig ønsker å være anonym. Til Norsk Tipping sa han at pengene skal brukes blant annet på reise.

– Vi drømmer om blant annet Thailand og Sør-Afrika, og begge deler koster jo en del. Disse pengene gir gode muligheter for å få oppfylt drømmene våre, uttalte mannen, som spilte med mobilen.

– Det er helt utrolig at jeg faktisk vant. Jeg satt og fiklet med mobilen, bestemte meg for å prøve lykken via den, og nå er jeg millionær. Jeg trodde dette bare skulle bli en rolig kveld med fotball på TV,  la mannen til overfor Norsk Tipping.