«Hopp i havet»-bølgen har tatt helt av på Facebook, og noen er mer fantasifulle enn andre. Som altaværingen Frode Ellila, som ble utfordret av arbeidskollega Øystein Thomassen.

– Jeg tar utfordringen med et smil, det går helt fint det her. Takk, Øystein! Jeg velger å ikke utfordre noen på denne sketsjen, jeg synes synd på folk som må gjøre det ettermeg, sååå...takk for det!

Sa Frode Ellila, før han tok sats – og hoppet rett ned i den velfylte kumøkk-kummen til Andreas Ellila i Tverrelvdalen i Alta.

Stuntet ser du her!

Festet til et sikkerhetstau, dypper Ellila godt under overflaten i møkk-kummen, før han ett sekund senere fyker opp igjen, og griper tak i stigen som går ned i kummen.

– Takk til Andreas Ellila for utlån av badereservoar og filming, og takk til Kim Ove Thomassen for bistand i tilfelle problemer, hilser Ellila på sin Facebook-profil, der møkkvideoen er lagt ut.

Ville toppe hele dritten

Ellilla dusjet hele tre ganger etter stuntet, og kan forsikre om at både dritten og lukta er borte i dag.

– Jeg er egentlig en såkalt bade-pingle og sa til han som utfordret meg at jeg heller skulle kjøpe han ei flaske vodka. Men han mente at jeg burde spare pengene og heller hoppe i havet. Derfor kjørte onkelen min og jeg ned til Lathari for å gjennomføre utfordringen. Men der var det så mye folk at vi mistet lysten. Det var da onkelen min foreslo at jeg heller bare skulle hoppet ut i møkk-kummen, men jeg trur ikke han så for seg at jeg skulle si ja, forteller Ellila til Altaposten.

– Jeg bestemte meg rett og slett for å toppe hele driten ved å hoppe i dritten, humrer han.

Liker ikke å bade

Ellila er ikke i tvil om at Facebook-trenden går mot slutten, og frykter ikke det som eventuelt måtte komme som neste utfordring.

– Nå må det roe seg med den badingen. Det er nok ikke på grunn av mitt stunt, men heller det at de fleste har badet i løpet av helga. Jeg tror uansett at en eventuell ny utfordring ikke kan bli verre enn det jeg gjorde på lørdag, avslutter han.