Både fastboende og hyttefolk var litt skeptiske til været da de våknetlangfredag, men under timen før den tradisjonsrike isfiskekonkurransen påSteinhaugvannet ved Korsfjord/Komagfjord startet gikk det fra tett snøvær tilstrålende påskevær.- Akkurat som bestilt, sa isfiskegeneral Paul Erling Andersen førpremieutdelingen.

140 billetter ble solgt og Jøran Christoffersen fikk opp en røye på 575gram og vant dermed storkniven for største fisk. Sondre Andersen fikk en mindre kniv for minste fisk, en fisk som ikke ga utslagpå vekta. Arrangøren vurderte den til under ti gram. I tillegg var det om og gjøre å få en fisk nærmest mulig 100 gram, ogrogalendingen Henrik Haga, som er i Korsfjord på påskebesøk hos familien tilkjæresten Marie S. Pettersen, var nærmest. Fisken han fikk på kroken veide 99gram. Det betyr at Haga sikret seg medlemskap i 100-gramsklubben noe som stoinngravert i trekoppen han fikk i premie.

Ganske nøyaktig da Paul Erling Andersen varslet at konkurransen var overforsvant sola. De frammøtte var uansett storfornøyd med at de i hvert fall fikkfinvær mens konkurransen pågikk. Det skulle derimot vise seg at skyene forsvantutpå ettermiddagen og sole tittet igjen fram over Østre- Altafjord.