– Vi har sendt brev til Ranheim på både Christian og Mads Reginiussen. Vi har fått beskjed at begge er under kontrakt med klubben, og at det i hvert fall ikke er særlig realistisk å slippe Mads nordover. Med Christian kan saken stille seg litt annerledes. Ranheim skal ta en prat med han i nærmeste fremtid, så får vi se hva som kommer ut av disse samtalene. Han er en spiller vi veldig gjerne vil ha tilbake, kommenterer Alta IF-trener Rune Repvik.

Storfint besøk

Fotballbrødrene Tore, Mads og Christian Reginiussen har vært innom Alta IF-treningene denne uka. Trioen er bosatt i Trondheim, men skal feire jul sammen med familien i Raipas. Lysten til å hente ett eller to blad Reginiussen nordover har neppe blitt mindre etter å ha sett dem i aksjon i Finnmarkshallen.

– Vi vet jo veldig godt hva de står for, og det har vært trivelig å ha dem med på treningene. Vi må nok glemme Tore og Mads i denne omgang, men har fortsatt håp om at Christian spiller for oss neste sesong. Han har fått veldig begrenset med spilletid i Ranheim. Om det er nok til å lokke han nordover får tiden vise, fastslår Repvik.

Har ikke bestemt seg

Christian Reginiussen avviser på ingen måte en retur til moderklubben, men midtbanespilleren tror at det er en større sjanse for at han blir i Trondheim i minst et år til.

– Jeg har hatt noen møter med Ranheim for å avklare fremtiden, og vi skal snakkes igjen om kort tid. Det ble mye benkesliting denne sesongen. Jeg vil spille fotball, og det har jeg gitt klubben beskjed om. De har sagt at de ønsker meg med også neste sesong, og hvis jeg får flere muligheter fra start blir jeg trolig værende. Det er nok mest aktuelt. Men jeg har som sagt ikke tatt noen beslutning ennå, sier Reginiussen til A-sporten.

Braaten på besøk

Også Bodø/Glimt-spiss Vegard Braaten har deltatt på noen av treningsøktene i Finnmarkshallen denne uka. Men her er det foreløpig ikke snakk om mer et trivelig besøk av målmaskinen fra Nordreisa.

– Vegard er hjemme på juleferie, og vi synes bare det er hyggelig å ha gode fotballspillere på trening. Akkurat nå er det ikke mer enn det. Men hvis det åpner seg en mulighet senere er vi selvsagt svært interessert. Han er hjertelig velkommen i Alta IF når som helst. Vegard er en klassespiss, så får vi se hva som skjer i Glimt denne vinteren. Vi kommer til å følge situasjonen hans nøye, sier Rune Repvik, som leder siste trening før juleferien i dag. Spillerne møtes ikke igjen før mandag 6. januar.