Hun kaller seg Queenofsnapchat og har over 10.000 følgere på sin Snapchat-konto. Alle er like imponerte over Nann Kristoffersen fra Alta.

Hun kan forvandle helt vanlige «selfies» til ulike motiv og legger ofte på en liten tekst med morsomme poenger.

En av de siste «snap-ene» er inspirert av Disneys «Frost»-film. Her har Kristoffersen brukt sitt eget ansikt, tegnet Elsa-hår og bekledning, samt en innfrosset hamburger med teksten «I miss hot food».

– En slik tegning tar mellom 30 og 60 minutter. Jeg bruker sinnsykt mye tid på dette, erkjenner Kristoffersen overfor Radio Alta.

Nøye på hva som publiseres

I løpet av en uke lager hun kanskje tre tegninger, men det kan fort bli mer dersom Kristoffersen går til skrittet og gjør butikk ut av hobbyen. Hun har alltid vært glad i å tegne og tror hennes små fingre kommer til nytte når hun skal navigere seg rundt på den lille HTC-skjermen.

– Det begynte egentlig bare som kødd når jeg kjedet meg, men etter jeg fikk flere og flere følgere har det blitt mer seriøst. Jeg kan ikke legge ut hva som helst, konstaterer 20-åringen.

Altajenta har blant annet vært med på profilen MTV Discover på Snapchat, noe som var med på «booste» populariteten hennes på sosiale medier. For det nytter ikke bare å ha en Snapchat-konto og håpe på det beste, dersom du er på jakt etter følgere.

– Jeg legger ut de beste tegningene på Instagram, og der har jeg nå over 13.000 følgere, forteller Kristoffersen, som må logge ut av app-ene for å unngå plinger og plonger med varsler hele dagen.

SELFIES: Nann Kristoffersen bruker ofte seg selv som utgangspunkt når hun lager sine Snapchat-tegninger. Her er hun selv som hjerter dronning, strandløve og Elsa fra «Frost». (Skjermdump: Instagram)

FRA MANN TIL MUS: Nann Kristoffersen tegnet Radio Altas Martin Hovden om til Minni Mus på 10 minutter. (Foto: Merete Arnesen)