«Til foreldre i Bossekop og omegn!!

Om dere mangler egg i kjøleskapet, så finner dere de igjen på vinduene og veggen til foreldrene mine i Skoleåsen.

Håper dere kan ta deres håpefulle med tilbake, så de får vasket opp fanskapet etter seg.»

Slik starter Nancy Heitmann dagens tordentale på sin egen facebookprofil.

Skuffet og sint

Heitmann forteller at episoden ikke er den første og har skaket opp foreldrene.

– Min mor er syk, og begge foreldrene mine er pensjonister, og er ikke rask nok til å kunne springe etter de. Dette er heller ikke første gang det skjer hærverk og at de blir plaget av barn og unge, skriver hun videre.

Episoden fant sted rundt klokken 22.30 torsdag kveld.

Har skjedd ofte

To egg traff vinduene, ett er klint utover veggen vegg, og et par egg ligger knust på bakken ved bilen. Nancy forteller til Altaposten at dette langt fra er første gang foreldrene opplever uhyggelige episoder i sitt eget hjem.

– Det har egentlig skjedd ting med jevne mellomrom. I høst da ringte det folk på, trampet på trappa så både hund og mamma ble redd. I tillehh kaster noen småstein på vinduer. Pappa ringte politiet igår, og fikk beskjed om at de skulle sende en patrulje. Men det kom ingen, sier hun.

– Det har også vært unger eller ungdommer inne på eiendommen og satt seg i et lite skur på baksiden av fjøset, hvor de har kastet økser rundt omkring. Dette skjedde tidligere i vår.

FORBANNET: Nancy Heitmann ber foreldre i Bossekop ta en prat med barna sine slik at noen kanskje kommer og vasker bort eggene som er klint utover foreldrenes hus.