Se video fra brannen i vinduet over!

Rundt kvart på tolv i formiddag kom det varsel om brann i et bolighus helt innerst i Mathisdalen. Brannvesenet rykket ut med to slukkebiler, og var framme etter et drøyt kvarter. Men på brannstedet var det ingenting igjen å berge.

– En nabo meldte fra om brannen, og vi fikk fort gjort rede for at det ikke var noen i boligen. Da brannvesenet kom fram til huset var det allerede nedbrent, opplyste skadestedslederen fra politiet til Altaposten i formiddag. Han ville ikke si navnet sitt.

INGENTING IGJEN: Eneboligen i Mathisdalen var fort overtent, og det eneste brannvesenet kunne gjøre var å etterslukke. Foto: Vidar Kristensen

Boligen var bebodd, men ingen var hjemme da det begynte å brenne. Huseieren kom til stedet samtidig som Altaposten, og han var naturligvis i sjokk over å se bare grunnmuren og pipa stå igjen. Han ønsket ikke å si noe til Altaposten.

Ettersom boligen ligger et stykke fra nærmeste hus, er det trolig at brannen har tatt godt tak før den ble oppdaget. Naboeiendommen er forøvrig en gård der fjøset brant ned for en del år tilbake.

Etter hvert kom også en brannbil fra Avinor til stedet, for å bistå med vann til etterslukkingen.