SJEFSFRATULATØR: Alex Rosén har den takknemlige jobben med å overbringe den gode nyheten til vinnerne. (Foto: Ane Bjarke)

SJEFSFRATULATØR: Alex Rosén har den takknemlige jobben med å overbringe den gode nyheten til vinnerne. Foto: Ane Bjarke

Alta har fått en ny millionær

Alex Rosén måtte ta turen til Nordlysbyen nok en gang for å strø om seg med penger.

For fire uker siden vant Erling Andreassen én million kroner i Nabolaget . Flere av naboene hans vant 100.000 kroner. Nå har Norsk Tipping og TV2, med programlederne Alex Rosén og Marthe Sveberg, nok en gang tatt turen til Nordlysbyen, ettersom en millionvinner ble trukket ut forrige fredag. Hvem den heldige vinneren er, og dermed hvilke naboer som kan nyte godt av vedkommedes vinnerflaks, avsløres ikke før Nabolaget sendes på TV2 førstkommende fredag.

I Nabolaget trekkes det hver fredag ut to vinnere av én million kroner. Hvis naboen din blir en av disse hovedvinnerne, og du også har spilt, kan du vinne 100.000, 10.000, 1000 eller 50 kroner. Alt avhenger av hvor nær du bor hovedvinneren.

– Det er jo utrolig morsomt at samme by blir trukket ut to ganger. De som er bosatt i det aktuelle nabolaget, og som har spilt, har blitt kontaktet. Men de har ikke fått vite hvor mye de har vunnet, forteller Pernille Storholm Skaret i Norsk Tipping.

Da Alta ble trukket ut forrige gang, tenkte kanskje mange altaværinger at det ikke var noe poeng å spille flere ganger ettersom lynet neppe ville slå ned to ganger på samme plass. Men sjansen for å bli trukket ut er like stor uansett.

– Trekningen skjer helt tilfeldig, så man kan ikke se bort fra at Nabolaget kommer flere ganger til Alta, sier Storholm Skaret.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør
Leses nå
 

Siktes for ruskjøring

– Ble stanset etter tips fra publikum.

– Kom til rasert campingvogn

81-åring langt nede av synet som møtte han på «Bruse bro».

Få bryr seg om kronekursen i ferien

– Liten betydning for feriebudsjettet.

– Flere lovbrudd

LO ber sommerjobbende ungdom være obs i et tøft marked.

skyting

Ble norgesmester på hjemmebane

Knut Saxe Kjeldsberg var suveren på Kvenvikmoen.

fotball

Jublet for tidlig

Christian Reginiussens scoring holdt ikke til poeng i toppkampen.

fotball

Sterkt bortepoeng

Både BUL og Byåsen scoret på overtid.

Nådde fram der andre kom til kort

Vilde Signora sjarmerte  Solvik-Olsen i senk.

Veterantreff i Langfjordbotn

Bedre og mer kjær som gammel enn som ny.