– Det er en positiv gjeng som er kjempegira på å få underholde. Jeg tror det kommer til å bli dritbra, sier revysjef Bjørn Martin Lyng.

Han roser gjengen, som har drevet revyen frem sjøl. Torsdag er det premiere, og andre og siste forestilling samme kveld. Den første er åpen for alle, men passer nok best for dem som også tåler grove vitser. Den senere på kvelden har 18-årsgrense etterfulgt av det rødrussen kaller «søt nachspielmusikk».

– Hva er det artigste nummeret?

– Vel, vi har et nummer med turn, og det nummeret er jeg veldig glad i. Jeg skal ikke si noe mer, ler han.

En av artistene, Håvard Haldorsen Dahl, er muligens, dessverre og heldigvis innfødt daling med ekte daladialekt, røper han.

– Det er veldig artig å være med på revyen. Det er god stemning, og jeg har blitt kjent med veldig mange nye folk. Jeg går jo musikklinja, så det var naturlig å tenke på å være med på den, sier han.

Har sett skjulte talenter

– Vi har øvd en god del og er kanskje litt lei av sketsjene våre, men det er fortsatt veldig artig, sier assisterende revysjef Martine Berg.

Hun er veldig glad i å stå på scenen og spille teater fra før av, noe som forklarer hennes interesse for de skrå bredder.

– Er dere klare til torsdag?

– Ja, ja, ja. Torsdag er vi klare. Vi har holdt på ei god stund, mer intensivt de siste helgene. Det blir skikkelig gøy. Det skal jo være underholdende, så jeg håper folk flirer, sier hun.

Berg lover veldig mange artige numre. Hun synes mange i revygjengen har vist skjulte revytalenter. Med premieren på russerevyen torsdag, blir det også kickoff for hele russetida til Altarussen. Til helga er det russetreff i Hammerfest.