- Jeg holdt på å kjøre i grøfta da jeg fikk beskjed om at jeg hadde blitt tildelt denne prisen. Pengene går selvsagt rett til Romania hvor jeg akkurat nå bygger hus til en familie, og har planer om å hjelpe enda flere som trenger det. Jeg er svært glad for å få prisen, og blir rørt over at arbeidet mitt blir så satt pris på, sier Gunvor Kjeldsberg etter at hun er tildelt prisen som er på 5.000 kroner.

Prisen fikk Kjeldsberg for hennes utrettelige arbeid for de aller svakeste i samfunnet. Hun har i årenes løp samlet inn flere hundre tusen kroner til barnehjem i Romania, og har planer om å hjelpe enda flere.

- Gunvor er en stor inspirasjonskilde. Hun bidrar raust og tålmodig med sine ressurser, også der det ikke er så mye ros og glitter å hente. Hennes innsats viser at engasjement nytter, sier Kristin Berg Nordstrand, leder for nettverket.

I juryens begrunnelse ble det fokusert på Kjeldsbergs tålmodige og målretta arbeid over lang tid. "Gunvor har et personlig engasjement som er en stor kilde til inspirasjon".

Qvann er et nettverk for kvinner som eier og/eller leder eller har ledende stillinger i privat næringsliv i Alta.

Prisen på 5000 kroner ble delt ut ved en tilstelning for Qvanns medlemmer på Thon Hotell torsdag 16.april.