Det er Rolf Florida Kristensens klesbutikk Basement som pakket ut ideen om fest med kundene for et par år siden. Nå har de leid inn egen koordinator og fått flere andre i næringslivet med på laget. I år er konseptet betraktelig bygget ut.

– Det starter med rød løper, moteshow og masse premier og greier. Så kommer verdens DJ-en Josef Bamba på scenen. Og da blir det party, lover Mathias Sønvisen Moe fra organisasjonen BRA. Han skal holde orden på alle trådene i arrangementet på City scene.

BRA arrangerer forøvrig Prosjekt Z i Bossekop og koordinerte også Alta kommunes «Vi vil-samling».

Fra 18 år og oppover

– Det blir begrenset plass, så folk må være raskt ute med å kjøpe billetter enten hos Narvesen eller hos Basement på Parksenteret, sier Moe.

– Vi vil at det skal svinge, at noe skal skje i Alta. Derfor satser vi på noe nytt. Målgruppa er 18 åt til 40+. Vi håper «plussen» strekker seg til de på 90, understreker Rolf Kristensen.

Samarbeidsprosjekt

I hovedtrekk er det Basement, BRA, butikken Fredrik & Louisa og Hårdesign som står bak arrangementet. Men flere biaktører som Thon hotell, City scene og flere andre bidrar på andre måter.

– Vi skal ha 16 modeller som vil vise trender og moter tilhørende bryllup, festivalantrekk og strandmoter. Jeg kan love at dette blir spennende. Og det vil dukke opp overraskelser, lover Sunniva Kolostiak ved Basement.

– Og på festen kommer også noen av deltakerne fra Robinson-øya. Dette blir artig, lover «Robinson-Rolf».