Etter en hektisk tid, der både kvelder og netter er brukt, kunne de første kundene i dag rusle ned i kjelleren på Rolf Florida Kristensens butikk i Parksenteret. Tidligere i år innredet han lokalet til sin Basement-herrebutikk der Studentbokhandelen holdt til tidligere. Nå har han også innredet kjelleren der den samme bokhandelen hadde lekebutikk.

– Nå lever vi endelig opp til navnet, humrer butikkeieren, som pussig nok startet sin butikk-karriere i nettopp disse lokalene.

– Som 15-åring hadde jeg utplassering i Studentbokhandelen, og jobbet der som ekstrahjelp i mange år etter det. I en periode var jeg også leder for gullavdelingen. Så på disse gulvene har jeg tråkket noen kilometer, sier Rolf.

Kjelleren er ferdig innredet før planlagt, så noen eksplosiv åpning ble det ikke i dag. Det lover Rolf å få til senere, sammen med søsteren Alita. Alita har siden april fungert som daglig leder, og vil fortsette med det en stund til. Hun har en sentral rolle når drifta skal effektiviseres.

– For tiden er hun faktisk sjefen min, jeg trenger en sjef, humrer Rolf.

De nye lokalene er han fornøyd med.

– Nå er det perfekt, det er dette jeg har drømt om. Hvis vi noen gang slutter å holde til i disse lokalene så må det være fordi vi har gått konkurs, for herfra flytter jeg aldri. Jeg er helt ferdig med å pusse opp, sier Rolf Florida Kristensen.