Høsttjakta, hvor man hadde muligheten til å stikke av med en jev premie, ble arrangert i forbindelse med Langhelg. Fra torsdag til søndag kunne alle som handlet på høstjaktbutikkene for mer enn 100 kroner, levere kvitteringen i en av høstjakta-boksene som sto utplassert på Amfi, Sentrum Syd og Parksenteret. Premien på 75.000 kroner sto Mediehuset Altaposten for og vinneren ble trukket ut lørdag ettermiddag.

Én av flere tusen– Politiet trakk ut én kvittering blant de mange tusen kvitteringene som ble puttet i boksene og vinneren ble Trond André Lunde, forteller reklamesjef Ann-Siri Vesterslett.

Lunde hadde kjøpt en jakke på Match lørdag formiddag og puttet kvitteringen, merket med navn og telefonnummer, i boksen. Det var Vesterslett som fikk den morsomme oppgaven med å ringe 26-åringen.

– Han ble veldig, veldig glad da vi ringte, forteller reklamesjefen.

Takker mammaLunde satt hos en kamerat og så fotballkamp da den gledelige meldingen kom.

– Først trodde jeg det var en dårlig spøk. Men da jeg innså at det var sant, var det selvsagt veldig gøy, sier Lunde, som planlegger å bruke pengene fornuftig.

– Jeg skal sette de på konto, forbeholdt fremtidig husbygging, forteller 26-åringen, som har én han må takke for at nettopp han vant premien.

– Mamma hadde klippet ut annonsen fra Match som reklamerte for tilbud på jakker. Så hadde det ikke vært for henne, hadde jeg nok aldri handlet jakke akkurat på lørdag, sier Lunde.