Therese Thorbjørnsen og Knut Sverre Wirkola giftet seg i Elvebakken kirke 30. august. Etter vielsen sto helikopteret klart utenfor kirka. I nydelig høstvær ble brudeparet fraktet til Haldde og med seg i helikopteret hadde de forloverne og fotograf Claus Jørstad.

Innfridde forventningene– Å ta bryllupsbildene på Haldde var min idé. Jeg liker å gjøre noe ikke alle andre har gjort før meg, sier Wirkola. Han sier at det tok sin tid å forevige han og hans nybakte kone på fjelltoppen, men det var det verdt.– Både bildene og dagen ble akkurat slik vi hadde forestilt oss. Bryllupet var fantastisk fra ende til annen. Jeg er glad for at Claus Jørstad var sporty nok til å bli med og jeg må benytte anledningen til å takke Kalix Flyg og pilot Kristian Eriksen, sier Wirkola, som ikke vil ut med hva helikopterturen kostet.

Hemmelig pris– Det kostet litt, for å si det slik. Men jeg har bare tenkt å gifte meg én gang, så da gjør det ingenting at det ble en kostbar affære, mener Wirkola, som sammen med familien er bosatt i Mathisdalen.– Bryllupsfesten ble holdt på Ongajoksetra. Det satte et flott punktum for en strålende dag, avslutter Wirkola.