Nilssen er medeier og styrerepresentant i Finnmarksløpet og overtar stafettpinnen etter Svanhild Pedersen som hadde sin siste arbeidsdag i går, etter tre år i lederstolen.

Midlertidig løsning– Vi velger en midlertidig løsning med Gunnar Nilssen frem til neste års løp er avviklet, sier styreleder Per Aronsen i en pressemelding.Aronsen har strukturendringer i tankene når han og resten av styret går for denne midlertidige løsningen. – Finnmarksløpet er i en prosess hvor man ser på muligheten til å omstrukturere driftsform. Dette vil være en krevende prosess. Vi velger derfor å bruke litt lengre tid på å finne den rette lederen for løpet, meddeler Aronsen som er glad for at Nilssen har sagt ja til å drive selskapet denne vinteren. – Gunnar kjenner løpet svært godt. Han har vært med som medeier og styrerepresentant siden 2001, og hvert år jobber han adskillige dugnadstimer rundt avviklingen av arrangementet.

Lover tidenes løpGunnar Nilssen jobber til daglig som leder for Reiseliv i Nord AS. – Fra noen timer i uka den første tiden, vil omfanget av engasjementet øke jevnt og trutt fram mot tilnærmet heltid de siste ukene før arrangementet, forteller Nilssen som ser frem til å ha hovedansvaret. – Finnmarksløpet er et fantastisk arrangement. I ryggen har jeg cirka 600 frivillige i tillegg til tre rutinerte ansatte på kontoret. Sammen skal vi sørge for å tidenes løp i VM-året 2015, fastslår Gunnar Nilssen.