To tilfeller av håndgemeng fant sted på Aronnes natt til lørdag, opplyser politiet.

– Det er to forskjellige privatadresser og to ulike hendelser, bekrefter operasjonsleder Asgeir Aule ved politiet i Vest-Finnmark.

Den første episoden fant sted på en adresse med mange festdeltakere, hvor det rundt klokken 00.30 kom inn melding om krangling og håndgemeng mellom to personer.

– En person har blitt fremhevet som ganske utagerende, og vi valgte å kjøre en person hjem. Ingen ble skadet og saken ble ordnet på stedet. Den får ingen etterspill fra vår side, sier operasjonsleder.

Kutt i panna

I den andre hendelsen er politiet usikre på hva som nøyaktig har skjedd, dette fordi ingen av de impliserte vil uttale seg i saken.

Det var klokken 04.26 natt til lørdag at politiet fikk melding om slåssingen, også dette på en privat adresse på Aronnes.

– Vi ankom stedet og fant to personer med kutt i panna. En kvinne ble fraktet til legevakta, hvor det ble sydd 6 sting. En mannlig part på stedet hadde et kutt på 2 centimeter, også dette i panna, opplyses det.

– At ingen ønsker å si noe gir et problem i forhold til oppklaringen. Og siden det var begrensete personskader, er det ingen poeng for oss å begynne å opprette sak, sier Aule.