Tommy Hæggernæs, hallsjefen som har arbeidet intenst med å få på plass en utvidelse av Finnmarkshallen, frykter at en realiseringen av planene på ny blir utsatt.

– Hvem som får oppdraget med å bygge ut Finnmarkshallen vil jeg ikke ha noen formening om. Det er juss og utenfor min kompetanse. Jeg kan imidlertid bare beklage at vi har havnet i en slik situasjon. Det som nå skjer frykter jeg kan ramme både fotball og annen idrett i Alta, sier Hæggernæs.

Han forteller at det faktum at Lønnheim Entreprenør har påklaget anbudskonkurransen i verste fall kan føre til tre måneders utsettelse. Det vil foruten å skape problemer for skolen, også kunne skape store praktiske problemer for fotballagene som bruker Finnmarkshallen, og neste sesongs serieavvikling.

– Vi er spente, men håper at alt løser seg. Gladnyheten er at dette ikke påvirker skiftet av kunstgress, og fylkestinget ventelig vil følge opp med endelig bevilgningsvedtak for skifte av kunstgress. Det er frikoblet fra selve hallutbyggingen. Det betyr at nytt gress vil være på plass i løpet av høsten, klargjør hallsjef Tommy Hæggernæs.