Alta-politiet mottok denne uka en anmeldelse mot en mann bosatt på Kronstad. Bakgrunnen er en episode hvor mannen skal ha utøvd vold mot en 12 år gammel gutt. Altaposten kjenner ikke til hvor alvorlig vold det eventuelt er snakk om.

– Jeg kan bekrefte at politiet har mottatt en anmeldelse, hvor en voksen person skal ha tatt tak i en 12-åring. Episoden skjedde på kvelden 28. september, på Kronstad, sier etterforskningsleder Svein Erling Mikalsen ved Alta lensmannskontor.

Da vi snakket med han tidligere i uka hadde han ikke oversikt over hvorvidt 12-åringen hadde skader. Altaposten kjenner til at 12-åringen ble tatt med til legevakt etter episoden.

– Vi ønsker å være sparsommelig med opplysninger, da det fortsatt er tidlig i etterforskningen. Vi vet ikke hva som var bakgrunnen for hendelsen, sier Mikalsen.

– Men jeg må understreke at vi ser alvorlig på saken hvis det stemmer at vi har å gjøre med en voksen person som har utøvd vold mot en så ung person. Etterforskningen vil gi oss flere svar, men stemmer dette, da er det alvorlig, sier Mikalsen, som legger til at politiet av den grunn prioriterer saken.