Gode, gamle Creedence-låter slår nemlig an nordpå denne sommeren. The Norwegian Creedence fra Alta fyller kalenderen med oppdrag.

– Det blir litt av en turne, medgir trommis Kai Henning Skimelid, som utgjør bandet sammen med Per Arne Jøraholmen (gitar), Odd Ivar Johnsen (vokal) og Thor Bang (bass).

Allerede torsdag starter det heftige programmet med konsert på Redrum i Hammerfest. Under Hammerfest-dagene pleier det å være god stemning, så Fogery-låtene vil nok gi allsang.

– Etter det går det slag i slag, med Berlevåg-dagene, Langfjord-dagene, Ibostad-dagene, Akkarfjord, Gratangen, Rognanfestivalen og Lofoten countryfestival.

– For oss er denne etterspørselen veldig hyggelig. Det viser hvor udødelig låtene til Creedence er, sier Skimeldig, godt vant med interessen for Beatles.

  – Får du tid til alt dette, du som er i flere band?

– Det går som smurt, bortsett fra konserten i Gratangen. Det kolliderer med Aronnesrocken 15. august der jeg skal spille med Cinematic World. Jeg har imidlertid en utmerket reserve i Bjørn Ivar Aslaksen, forsikrer Skimelid.