Det norske rock- og popbandet, Di Derre, med musikeren, sangeren og forfatteren Jo Nesbø i spissen, fikk fram allsang på løpende bånd fredag kveld. Flere av bandets store hits som de ga ut på 90-tallet, har ikke gått i glemmeboka. Det beviste altapublikummet fredag kveld på Breverudmyra som sang villig med fra første til siste tone under den drøyt timelange konserten.

Visesangeren Unni Wilhelmsen, som har tatt plassen til avdøde Knut Nesbø på gitar, er også et veldig trivelig tilskudd til bandets lydbilde. Selv om hun ikke kom så veldig godt frem i lydbildet denne kvelden, så må det påpekes at stemmen hennes passet fint sammen med frontfiguren, Jo Nesbøs vokal. Bandet som koste seg på scenen, serverte et stødig komp, og de fikk de fleste låtene til å svinge godt.

Sist jeg hørte Di Derre live, var i Alta på 90-tallet og det låt like godt nå som da. Selv om bandet ikke har fått noen nye store hitlåter på eteren de siste årene, så har de en takknemlig rekke med gode gamle hitlåter som de fleste, om ikke alle, kan synge med på. Og det gjorde publikum til gangs fredag kveld. Allsangen ble bare sterke og sterkere for hver låt bandet bød på. Hovedpersonen selv, Jo Nesbø, lagde masse liv og gøy for den harde fanskaren fremme ved scenekanten. Han så ut til å storkose seg på scenen i Alta, og det satte publikum stor pris på.