I forbindelse med at Hoel spiller i Alta, Hammerfest, Karasjok, Båtsfjord og Vadsø fra 26. mars med turneen «Sanga for hjertet», så bestemte han seg for å gjøre ekstra stas på noen av sine fans i Finnmark.

Enorm matinteresse

– Jørn Hoel er ikke bare en forførerisk artist, men han er også god til å lage mat. Hans enorme matinteresse og kjærlighet for gode råvarer vil få utløp når han inviterer to av sine fans til en middag i Alta tirsdag kveld, sier produsent i Scene Finnmark, Espen Nystad.

På Scene Finnmarks facebook-side har mange interesserte fans de siste dagene meldt seg på konkurransen. I  dag ble Laila Jonas fra Alta trukket ut som vinneren – som nå skal bli servert en middag laget av Hoel.

Tar med mannen

– Utrolig artig. Jeg ble veldig veldig glad. Jeg er stor fan av Jørn Hoel og var på konsert med han tidlig på 90-tallet. Jeg husker han da hadde på seg høye platåsko på scenen, ler Jonas.

– Hva håper du han lager?

– Reinkjøtt med buljong er min livrett, men jeg spiser så å si alt jeg får servert. Han skal få lov til å lage akkurat det han selv vil og jeg gleder meg til å bli overasket. Jeg og mannen min, Jon Sigurd Hansen, så han på TV-Norge i går kveld hvor han medvirket i humorserien Thomas Giertsen: Helt Perfekt. Da var det mye humor om at Hoel selv mente at låten «Har en drøm» var en drittlåt, ler Jonas, som skal ta med mannen sin på middagen som skal lages på Alfa Omega.

FÅR ARTISTMAT: Laila Jonas gleder seg til å spise middag laget av artisten Jørn Hoel. (Foto: privat)