Tommy Wirkola som har startet innspillingen av storfilmen «What happened to Monday?», sier den siste store rollen i filmen fortsatt ikke er besatt.

– Vi holder på med forhandlinger med en skuespiller som vi håper på å få med. Det er ikke tegnet noen kontrakt, så jeg tar ingenting for gitt. Men det er en stor rolle igjen å besette, uten at jeg kan røpe hvem vi er i forhandlinger med, sier Wirkola til NRK.

I tre måneder har han vært han i Romania for å forberede innspillingen av sin andre Hollywood- film. Dette blir hans første film som han ikke har skrevet selv. Innspillingen skal foregå til  november og altaværingen har til nå sikret seg stjernene Noomi Rapace og Glenn Close til to av rollene i filmen.

– Det er ikke uvanlig at man starter en innspilling uten å ha besatt alle rollene. De første to månedene er det nesten bare Noomie vi skal filme, så det er ikke noe stress for vår del. Det ser ut som om det går i orden med å besette den siste store rollen, men vi vet ikke helt enda, og jeg kan ikke si noe om når vi får et svar, sier Wirkola til NRK.