Det nye Death/Thrash-bandet fra Alta håper på flere spillejobber i tiden som kommer. Første jobb er oppvarming for Honningsvåg-bandet Wellfear som spiller på City scene 12. juni.

Rester fra Iron Bound

– Tre av bandmedlemmene i Félet har sitt utspring fra restene etter Iron Bound og vi har holdt på litt under ett år. Målet er å lage egne låter som skal gis ut, sier Aleksander Alsèn som er bandets trommeslager.

Bandet har lagt ut en av flere kommende låter, som blant annet skal promoteres på den populære musikkstrømmetjenesten Soundcloud.

EP-planer

– Vi lager hele tiden nye låter og alt skal publiseres løpende på vår Soundcloud-side. Vi har allerede publisert en låt som heter «Succumb Unto Death». Planen er å få laget en EP som i hovedsak skal spilles inn i Hammerfest, sier Alsèn.

Bandt lager knallhard og riffbasert Death-metall. De er nå booket inn til sin første spillejobb. De skal nemlig være oppvarmingsband for Wellfear som har høstet gode kritikker for sine utgivelser.

Spiller gjerne på Aronnes

Det er en jobb som det nye altabandet gleder seg enormt til.

– Kult å få spille før Wellfear, som er meget dyktige. Gitaristen i Wellfear, Thomas Nilsen, skal også være produsent når vi går i studio,opplyser Alsen, som sier det å spille i band er en flott hobby.

– Selv om det er en fin hobby, satser vi på å lage gode låter i tiden som kommer slik at vi får flere spillejobber. Vi har ikke spilt mye live og gleder oss derfor stort til City scene-jobben. Vi spiller også gjerne på årets Aronnerock hvis vi får tilbud om det, sier Alsen.