For de som elsker reggea som kjennetegnes av gitarspill og bass med synkoperte rytmer som gir låtene et særegent preg, så ble torsdagens konsert med Shaggy en feiende flott og fin opplevelse. Han og bandet som bestod av åtte musikere, lagde nemlig fantastisk stemning for de som hadde kjøpt billett.

Sangeren og artisten - med de ypperlige musikerne, viste at de også får låtene til flyte fint live, og selv om det kanskje ble mest stemning da han fyrte av de store hitlåter fra nittitallet - som  «Bombastic» og «It Wasn’t Me» med flere, så svingte og runget også de mer ukjente og nye låtene godt i kultursalen som var rigget for reggeafest. Sjeldent har jeg sett et så entusiastisk publikum på en konsert i Alta, for publikum koste seg stort fra første til siste tone.

Alle låtene som satt som et skudd, ble levert av et knakende godt og lekende band - som oste av spilleglede, og en artist som flørtet og fikk publikum med på de herlig rytmiske låtene fra start til slutt.

Hvis jeg skal pirke på noe, så må det være at jeg skulle ønske han hadde med ekte blåsere og steeldrum, men det er småpirk.

Uansett, all ære til City scene som tok den økonomiske sjansen med å booke Shaggy. Vi får håpe den går i pluss, for dette var en konsert som var en fornøyelig opplevelse med flere positive fortegn.

Se bilder fra konserten øverst.