Det betyr at Nordlysrevyen gjentar kjempesuksessen fra Eidebakken samfunnshus i fjor lørdag 25. april, rent bortsett fra at nytt materiale er klekket ut siden revyen i januar.

– Jeg tror faktisk jeg kan si at halve showet blir fornyet og spesialskrevet for den populære revy- og bygdefesten, sier Katrine Pettersen.

Det er kun 60 billetter igjen til de to showene som skal være ettermiddag og kveld om to uker, et salg basert på jungeltromma.

Betyr mye personlig

Sammen med alltid hjelpsomme Svein Christoffersen fra Karens rorbuer klarer revyen også i år å smi ut en vårlig happening i Korsfjorden. Katrine legger ikke skjul på at det betyr mye.

– Du vet, bestefar Olaf Nilsen var aktiv i revymiljøet her ute. Som ungjente opplevde jeg dette, og det kan ha gitt varige spor, filosoferer Katrine, som sier at mamma Tove Pettersen og søskenbarn Ulla Britt Hansen har den samme nære tilknytningen til revyscenen i bygda.

Revysjefen er også svært glad for at ensemblet er forsterket. I tillegg til at Karin Thomassen er tilbake, gleder hun seg stort over at Ronny Møllenes har latt seg overtale.

– Han har et stort komisk talent, i tillegg til at han er en kjernekar. Han har ikke stått på en revyscene før, men alle som kjenner han, skjønner hva jeg mener, sier Pettersen

Gjester fra mafiaen

Det blir også ønskereprise med en dansende varaordfører, noe som ble en umiddelbar suksess på City scene i januar.

– I tillegg har vi lokket Knut Alfred og Dagny Olaussen over fjellet. De har fortid i Isbjørnmafiaen og er ustyrlig morsom, sier Katrine, som ønsker velkommen til revyshow og en påfølgende bygdefest i Korsfjorden.