Det er beskjeden fra leder i Alta skolekorps, Siv Malén Murberg, som sier korpset sårt har behov for uniformer og andre remedier som er gjenglemt blant tidligere, ikke-aktive medlemmer.

Gir «amnesti»

– Flere av korpsets medlemmer per i dag har vokst ut av uniformene sine og vi vet at det finnes en del ute på bygda som ikke er blitt levert inn opp igjennom årene, så nå håper vi flere lever inn disse, håper Murberg.

Hun påpeker at alle kan glemme, og at de derfor også har lagt en liten tekst ut på korpsets facebook-side hvor de gir «amnesti» til alle som vil levere inn uniformer, drillstaver og instrumenter som måtte befinne seg i skap og på loft.

Kan ikke bestille nye

Hun sier det spesielt er viktig at uniformene med mer, leveres inn i god tid før 17. mai.

– Vi har ikke nye uniformer å tilby dagens medlemmer, forklarer Murberg som utdyper:

– For det første  er uniformene skrekkelig dyre å kjøpe inn, og vi rekker heller ikke å bestille inn nye til 17. mai. Derfor håper jeg alle som har noen gjenglemt hjemme, kommer med dem. Vi kommer ikke til å kjefte på noen, for alle kan glemme. Bare kom med dem, så blir vi bare mektig glade.

Korpsets eiendom

Hun etterlyser også gjenglemte drillstaver, drilluniformer og instrumenter.

– Vi tar imot alt som korpset kan har nytte av. Musikernes uniformer er blå, mens drillpikenes uniform er rød og blå, for de som ikke husker det.  Disse tilhører korpset og er korpsets eiendom. Nå håper vi alle de nærmeste dagene begynner å leite rundt omkring i skap og skuffer. Ta gjerne kontakt med meg  på telefon 99704227, eller vår sekretær Knut Solemdal på 97096262. Du kan også kontakte oss på vår egen facebook-side, oppfordrer Siv Malén Murberg.