Marit Hætta Øverli og Klemet Anders Buljo lanserer i juni måned sitt nye album, som har fått tittelen Alo. I forrige uke spilte duoen inn en musikkvideo til en av låtene på albumet.

Vårslipp

– På norsk betyr albumets tittel alltid og det er et album med samisk feelgoodmusikk. Vi var klar med plata allerede i august, men slipper det først i juni måned, forklarer Buljo.

Han og Hætta Øverli har laget alle låtene og tekstene på det kommende albumet.

– Nå jobber vi med et selskap som skal promotere albumet, samt en stor digital presentasjonspakke. Jeg og Marit står for alle låtene og tekstene, i tillegg har mitt selskap Audioland produsert det hele, så det blir en ren altaproduksjon, sier Buljo.

Musikkvideo

Før albumet kommer til sommeren, skal de i nærmeste framtid slippe en musikkvideo til en av låtene.

– Vi har i flere dager spilt inn en video i Alta, hvor vi har brukt Komsa som kulisse. Låten heter «På kjente stier» som har en enkel historie. Den  handler kort fortalt om hvordan vår kultur har ført oss framover. I videoen medvirker to barn som leker i snøen. De skal forestille meg og Marit. I slutten  av videoen ser man oss som voksne, som også leker og tuller i snøen, forklarer Buljo.

Snart klar

Som produsent har Buljo fått med seg medieingeniøren Guro Gjestvang, som holder til i Klekkeriet i Bossekop.

– Hun har gjort en veldig god jobb og alt ble filmet med flerkamerateknikk. Hun er nå i studio og klipper sammen det hele. Om to uker regner vi med å ha den klar for youtube og andre digitale kanaler, sier Buljo.