Det er en nominasjon daglig leder på City scene, Torgeir Ekeland er utrolig glad for.

Tror ikke på seier

– Veldig artig å bli nominert. Ekstremt artig faktisk. Det er ikke ofte man blir nominert til noe som helst,  så dette var kult, sier Ekeland.

Han påpeker dog at han har små forhåpninger om å vinne.

– Vi forventer ikke å vinne, men det er en seier i seg selv å bli nevnt og nominert blant alle disse sterke og gode kandidatene, sier Ekeland og peker på de fire andre nominerte som er scenene Musikkflekken, Rockeklubben i Porsgrunn (R.i.P), Auditorium AS som står bak de populære spillestedene Rockefeller, Sentrum Scene og John Dee, samt Parkteatret som ble årets konsertarrangør 2013.

Han fikk beskjed om nominasjonen tirsdag morgen og sier det var en herlig start på dagen.

– Bedre start på dagen får man ikke. Det er publikum og artistene i Norges land som har sendt inn forslag, og utfra dette har  Norske Konsertarrangører plukket ut de som er årets nominerte, forklare Ekeland.

– Hvorfor tror du City scene ble nominert?

– I Finnmark er vi den mest aktive helårsarrangøren. Vi har over en konsert i uka som vi har hatt de siste tre årene. Det er faktisk mer en man skulle tro var mulig i vårt fylke. I tillegg kjører vi ett bredt og allsidig program – med kvalitet i alle ledd, mener Ekeland.