Det mener daglig leder Torgeir Ekeland på City Scene om sin siste booking med artisten Shaggy fra USA. Og med ordene «største konsert»  sikter han til at konserten slett ikke skal være på City scene.

Konsert for 700

– Vi har booket Alta kultursal for anledningen, ettersom vi tror denne konserten kommer til å bli populær for alle mellom 18 til godt over 40 år. Vi tar bort alle stolene og gjør om lokalet til et skikkelig partysted. Da er det plass til rundt 700. Det er et publikumstall vi tror vil komme på denne konserten, sier Ekeland.

Han sier dog at bookingen av Shaggy er et sjansespill, rent økonomisk.

– Vi tar en sjanse, men alle de store 90-talls artistene vi har kjørt tidligere, har gått over all forventning, med tanke på antall publikummere. Med Shaggy på plakaten, tror jeg det kommer folk fra hele Finnmark. Han skal avholde to konserter i Oslo og Stavanger før han kommer rett til Alta. Vi fikk et tilbud vi ikke kunne si nei til, men økonomien tilsa at vi måtte selge akkurat litt flere enn vi har kapasitet til på City scene. Konserten blir derfor å finne sted i kultursal 30. april, sier Ekeland.

Full pakke

Det er studenthuset City Scene som står bak bookingen av artisten som står bak de store hitlåtene som «Oh Carolina», «Bombastic», «Angel» og «It Wasn’t Me». Albumet «Hot Shot» har solgt seks ganger platinum bare i USA, og han har også vunnet Grammy for beste låt.

– Det er et følge på 14 stykker som kommer til Alta. Det betyr full pakke og et stort band på scenen. Dette krever mye av oss som konsertarrangører, så her blir det mye jobb. Vi kommer til å bygge to barer i kultursalen, slik som det var på flere legendariske konserter tidligere på 2000-tallet. Sist det var en slik stor konsert i kultursalen var med Stage Dolls og de Lillos. De fant sted  i 2007, så det er på tide at vi arrangerer en stor konsert på nytt – med plass til veldig mange, sier Ekeland.

Lang fest

Ettersom konserten vil være natt til 1.mai, legges det opp til en helaften, for feststemte konsertgjengere på City scene etter ar Shaggy har hatt sin konsert.

- Vi skal lage til en skikkelig etterpåfest i 90-tallets navn på City scene, sier Ekeland bombastisk.