Razika og Honningbarna legger ut på en felles norgesturné i februar og spiller over 30 konserter sammen frem til slutten av april. Begge band er aktuelle med album tidlig i 2015 og vil feire dette med en lang turné, hvorav flere er med fri aldersgrense.

En av disse er på City Scene, hvor konsertscenen, i samarbeid med Ungdommens hus (Huset), inviterer ungdom både under 18 og over 40 til en heftig midtukekonsert.

– Jeg tror Honningbarna fikk seg mange nye fans i Alta med sin 45-minutters lange energibombe på Aronnesrocken i august, og både unge og voksne lot seg rive med. Så når muligheten kom til å gjøre dette, og eneste realistiske mulighet var en onsdag, bestemte vi oss for å ta kontakt med Huset og se på mulighetene for et samarbeid, forteller daglig leder på City Scene, Torgeir Ekeland i en pressemelding.

– Vi skal benytte muligheten til å inkludere Alta–ungdommen til gjennomføring av arrangementet, og jobber med å få på i gang både arrangør– og teknikerworkshop på nyåret, hvor det hele skal kulminere i konserten, den 15. april, opplyser Ekeland.

Razika har blitt kjent for sin skapop med hits som «Vondt i Hjertet», «Oslo» og «Syndere i Sommersol».

Honningbarna spiller punkrock og er av mange sett på som et av Norges mest energiske liveband. De har en rekke hits i sin katalog, som «Fuck kunst (dans dans)», «Fri Palestina» og «Borgerskapets utakknemlige sønner».

Razika slipper nytt album 26. januar. Honningbarna slipper sitt album 30. januar.