Da guttene i Approaching Pluto oppdaget at popgruppen Italobrothers plutselig sto uten spillested i Alta, samme kveld de selv skal gjøre sin debut helaften på City Scene, var det ingenting annet å gjøre enn å invitere til split-konsert.

Tok kontakt

– I forbindelse med interne forhold står nå Italobrothers uten spillested i Alta den 21. november. Vi leter etter spillested i nærheten og kommer til å sette opp gratis shuttlebuss til og fra Alta sentrum denne kvelden, om vi skulle bli nødt til å flytte det utenfor sentrum, skrev arrangøren MultiEvent på sine facebooksider onsdag sist uke.

Usikkerheten rundt konserten førte til mange reaksjoner på sosiale medier, og det var derfor guttene bestemte seg for å ta kontakt med arrangøren.

– Passet bra

– Vi har planlagt en festaften, med masse overraskelser, og sånn sett passer det godt at Italobrothers også gjør sitt sett samme kveld, selv om vi ikke spiller nøyaktig samme sjanger, melder vokalist Helge Reinsnes Moen.

– De opplevde det som den enkleste og beste løsningen, selv om det kanskje var et noe dyrere alternativ. Vi har fått til en avtale som gjør at alle forhåndsbetalte billetter fortsatt er gyldig, også de som er kjøpt til den opprinnelige konserten på Galleri Alta, opplyser Reinsnes Moen.