Konsertprogrammet for UKA byr på to 18-års-arrangementer og to med 20-års aldersgrense. Det kritikerroste bandet Team Me innleder det hele allerede førstkommende fredag. På lørdag er det klart for Intrigue, heavyjoikerne anført av Kai Somby, som skaper partystemning uansett hvor de spiller.

For enhver smakDet slutter imidlertid ikke der. Neste helg det klart for Trang Fødsel,  mens rapperen Kaveh fra Grünerløkka i Oslo holder konsert på lørdag neste uke.  UKA-sjef Stian Sætermo slår fast at det blir noe for enhver smak når UKA dras i gang. Og smaken av øl er første post på programmet. For onsdagskvelden er det «oppvarming» i regi av ølsmakerklubben i Alta.

Sammen med City Scene– Det har vært spennende å jobbe sammen med resten av styret for UKA, og nå kunne presentere det programmet vi har klart. Det er et rimelig stort arrangement å få i havn med konserter og aktiviteter ellers, og her må jeg få rette en takk til Thomas og Torgeir på City Scene som har hjulpet oss en hel del, sier UKA-sjefen.

Han forteller at Team Me er et fremadstormende band som har fått svært god mottakelse andre steder i landet og opererer med terningkast fem og seks for sin gode popmusikk.

–  I det siste har de vært svært mye spilt i ulike av de nasjonale radiokanalene, sier Sætermo.

For alle i AltaStian Sætermo understreker at UKA-programmer er av studenter, men for alle i Alta. Alta er flink på kultur, men som en del av det arktiske universitet, mener han det er viktig å vise at studentene er på plass stadig vekk og at flere og flere søker seg til studiene i Alta.

– Konsertene har vi forsøkt å sette opp programmet for slik at det skal være noe for alle i bygda og byen og som sagt kommer det til å bli skikkelig halloi under konsertene på City Scene, sir UKA-sjefen.

Han minner om at det blir klatrekonkurranse i klatreveggen i høgskolehallen, og en tatovør vil sitte tre dager i strekk under uka for å merke folk for livet.