En av initiativtakerne bak gavekonserten «Himmelsk lapskaus II», Jan Hanssen, sier konserten gikk over alle forventning.

– Levde opp til navnet

– Arrangementet ble gjennomført på en fantastisk måte. Jeg er selvsagt inhabil, men konserten var storartet på alle mulige måter. Det ble en konsert som levde opp til navnet sitt. Det ble en himmelsk lapskaus, som ble himmelsk flott, som ble blandet sammen i et vakkert kirkerom, sier Hanssen.

Konserten gikk også med stort overskudd.

Takker alle

– Det var proppfullt i kirka med 360 publikummere. Det ble utsolgt ganske fort og mange fikk dessverre ikke kjøpt billett. De siste tallene viser at vi fikk et overskudd på hele 152.000 kroner og det er over all forventning. Sist vi arrangerte «Himmelsk lapskaus» – for fem år siden, fikk vi inn 127.000 med 500 betalende. Billettprisen var litt lavere da, men uansett overgikk vi målet vårt på 100.000 kroner med glans, sier Hanssen, som vil takke alle som bidro til konserten.

– Jeg er veldig stolt av Alta, som har så mye å by på rent musikalsk, og jeg er takknemlig for alle som stiller opp, og det gjelder både publikum og artistene. Det ble en kjempedugnad som ble en gedigen suksess, sier Hanssen takknemlig.

Les mer om konserten i fredagens papiravis!