Altaværingen Stig Frode Henriksen kommer 13 . februar til BUL-huset i Bossekop hvor han skal ha et standup-show i regi av BUL. Henriksen er for de uinnvidde kanskje mest kjent for rollen som Jompa Tormann i filmene «Kill Buljo», samt som skuespiller i «Død snø»-filmene og «Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa».

– Garantert morsomt

Det hele arrangeres av BUL, som selvsagt håper på fullt hus.

– Jeg er kompis med Stig Frode og er veldig glad for at han takket ja til å komme til oss i BUL hvor han skal by på stand up-show. For de som ikke vet det, så har han de siste årene spilt mye standup flere plasser i landet. Før jul var han blant annet på turné med de kjente standup-komikerne Dag Sørås og Ørjan Burøe. Stig Frode er jo en artig kar, så det kommer garantert til å bli gøy, lover markedssjef for BUL, Rune Stamnes.

Åpner med brettfotball

Før Stig Frode entrer scenen med sine ablegøyer, skal det hele åpnes med et uoffisielt finnmarksmesterskap i STIGA-fotball.

– Denne turneringen som skal foregå på dagtid, er åpen for alle i alle aldere. Vinneren stikker av med et reisegavekort til en verdi av 5000 kroner, samt at vi også skal trekke ut et reisegavekort - med samme verdi til en av deltakerne. Showet med Stig Frode er også åpent for alle, men da må man være over 18 år, sier Stamnes.