Lørdag offentliggjorde Kristoffer Karjalainen fra Alta musikkvideoen til hans nye låt «Raging Storm».

Det er starten på et album som han håper å ha klar i løpet av 2016.

Andre singel

– «Raging Storm» er min andre singel. Den første het «If you don't close your eyes» som kom ut i fjor, nøyaktig for ett år siden, sier Karjalainen, som er storfornøyd med masse gode tilbakemeldinger etter at videoen ble sluppet.

– Veldig inspirerende å jobbe videre med musikk når man får så mye god feedback. Det gjør meg glad, sier  Karjalainen fornøyd.

Musikkvideoen som du kan se på altaposten.no er  laget av Håkon Guttormsen, som gikk ut av medielinjen på Alta videregående skole i fjor.

JOBBER MED DEBUTPLATA: Kristoffer Karjalainen. Foto: Reiulf Grønnevik

– Hva handler låten om?

– Om å være på en mørk plass i livet når ting ikke ser så lyst ut, og at man da må jobbe for å få det bedre. Jeg har selv hatt det litt tungt, så den er skrevet på bakgrunn av det. Nå går det for orden skyld veldig bra med meg, ler den unge låtskriveren, som blant annet spilte på året bluesfestival.

Spiller for regnskogen

Han har ikke noen band for tiden, men holder i disse dager på lete etter musikere som skal være med på hans kommende plate.

– Håpet er å lage et band i nærmeste framtid, så jeg er på jakt etter de rette folkene. Jeg skriver låter hele tiden og håper derfor å få opptre med eget band i nærmeste framtid. Men før det skjer, skal jeg og flere andre artister spille på Barila 17. oktober. Det er en opptreden som skal være til inntekt for TV-aksjonen som i år samler inn penger for å redde regnskogen, sier Karjalainen.