I forbindelse med albumet «Volume 1» slapp Biru Baby fredag en ny video, spilt inn på søppelfyllinga på Stengelsmoen i Alta. Låten heter «Fuck my heart».

– Vi hadde egentlig tenkt å holde på den litt lengre, men vi klarte ikke mer. Den måtte bare ut i verden. Og nu fikk vi ro i sjela, skriver vokalist Hanna Reinsnes Moen til oss lørdag.

– Alle våre videoer skal spilles inn i Finnmark. Til låten «Fuck my heart» valgte vi søppelplassen i Alta, som er et veldig kult sted ettersom de har «flotte» og spennende kulisser. Ideen kom fra Sveinung Ryan som har produsert musikkvideoen. Det var faktisk så kult å være der at vi vurderer å lage en til på samme plass, sier vokalist Hanna Reinsnes Moen, som forklarer at teksten handler om Bodø-gutter.

I teksten navngir de medlemmer fra både Sirkus Eliassen og Kråkesølv.

– Vi liker guttene i Bodø, som er veldig kule og som har en veldig tøff dialekt, men de er også litt sånn overkule, så vi har et slags elsk-hat-forhold til dem.

  • Biru Baby ble startet i 2014 og består av Ida Iki på gitar, Karen Therese Ugelvik på bass og vokalist Hanna Reinsnes Moen.