Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Politibil ved stedet der det er funnet en død person i Ålgård i Rogaland. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpix.

Politibil ved stedet der det er funnet en død person i Ålgård i Rogaland. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpix.

Politiet i Rogaland: Jobber med å komme i kontakt med navngitte personer 

Politiet i Rogaland ønsker å komme i kontakt med flere navngitte personer i forbindelse med etterforskningen av et mistenkelig dødsfall på Ålgård. 

– Vi har avhørt flere vitner og fortsetter også arbeidet med å komme i kontakt med navngitte personer som kan sitte på viktige opplysninger i saken, sier politiadvokat Lars Ole Berge i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet i Rogaland ble klokka 11.45 lørdag varslet av kommunalt ansatte i Gjesdal om et mistenkelig dødsfall i en bolig på Ålgård, opplyser Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet rykket umiddelbart ut til stedet.

– Det er funn på stedet som gjør at vi konkluderer med at dødsfallet er mistenkelig, sier operasjonsleder Dag Steinkopf i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

– Vi er i startfasen av undersøkelser og etterforskning, og kommer tilbake med mer informasjon, fortsetter operasjonslederen.

– Leter etter personer

Steinkopf opplyser at det gjøres både taktisk og teknisk etterforskning på stedet og kriminalteknikere er på plass for å sikre spor.

Innsatsleder på stedet, Tore Bamberg, bekreftet tidlig lørdag ettermiddag overfor Aftenbladet at den avdøde er en mann. Politiet ønsker ikke å kommentere avdødes alder. Pårørende er så langt ikke varslet, opplyser Steinkopf.

Bamberg sa at de leter etter en eller flere antatte gjerningspersoner. Ifølge lokalavisa Gjesdalbuen jobber politiet for å få tak i navngitte personer på bakgrunn av vitneobservasjoner.

Ivaretar de ansatte

Kommunalsjef Lillian Ydstebø i Gjesdal kommune bekreftet tidligere at det var ansatte i kommunen som meldte fra til politiet.

– Jeg er kjent med at det var ansatte i kommunen som varslet politiet om dødsfallet. Vi har folk på plass som ivaretar de ansatte, sier hun til Gjesdalbuen.

Ydstebø henviser til politiet for ytterligere opplysninger.


(©NTB)

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

– Har fortsatt håp om å finne kvinnen i god behold

– Nye og uthvilte mannskaper settes inn i morgentimene. Været er i ferd med å lette.

Fikk splitter ny bil

Lettere transport for dagsenter.

50 nye soldater fra HV klar til leteaksjon i natt

Leteaksjonen etter kvinnen på Sørøya trappes opp i natt etter beordring.

Oppdatert

– Trafikken dundrer forbi i 60-sonen

Foreldrene på Raipas bekymret for livsfarlig trafikk.

Kåfjord skole

Ap-roser som visner

– Så klønete at man blir skremt.

– Imponerende på Halddetoppen

Det plasket ned, men både marsjen og Haldde-prosjektet til kulturskolen avsluttet med stil.

anmeldelse

Slogrock stjal showet

Legendene i Moillrock skrudde tempoet opp.

politikk

– Skole og omsorg foran skattekutt

– Arbeiderpartiet prioriterer mer penger til kommunene.