Klikk her for å gå til eAvisen!

Vi har lansert en ny eAvis sammen med Pluss for vår nettside. Den nye eAvisen byr på en enklere og bedre leseopplevelse.

Du kan ikke lenger bruke det gamle brukernavnet og passordet, men må opprette en ny SPiD-konto som gir tilgang til eAvisen, Pluss og din abonnementsinformasjon.

eAvis og Pluss er inkludert for alle våre abonnenter.

Klikk her for å opprette SPiD-konto og knytte den til ditt abonnement.

Informasjon om SPiD.

ArkivI eAvisen får du tilgang til hele vårt digitale arkiv, og kan lese avisen helt tilbake til 2008.Til høyre på skjermen finner du et ikon som forestiller en kalender, her kan du bla i kalenderen og se alle avisene.

ZoomFor å zoome i eAvisen kan du enten dobbeltklikke med venstre museknapp, eller rulle på musehjulet.

ArtikkelvisningDu kan klikke på selve teksten for en artikkel inne i eAvisen og få frem artikkelvisningen, dette er en ren tekstvisning og her kan du velge forstørret tekst om du ønsker.Denne funksjonen er under utvikling og kan vise ufullstendig tekst den første tiden etter lansering.

SøkSøkefunksjonen gir deg muligheten til å søke etter enkeltord i alle våre digitaliserte utgivelser.Til høyre på skjermen vises et ikon som forestiller et forstørrelsesglass, klikk på denne og du kan skrive inn søkeordet.

Utskrift og PDF-filDu kan velge å skrive ut avissider eller lagre hele avisen som PDF-fil.Begge valgene finnes i menyen til høyre på skjermen.

FamilietilgangAlle abonnenter kan gi tre familiemedlemmer i husstanden tilgang til sin konto, alle fire kan lese pluss og eAvisen under samme abonnement.Gå til Minside for å invitere familiemedlemmer. Du kan sende mange invitasjoner, men kun de 3 første som registrerer SPiD-konto får tilgang til avisen. Kravene til familieabonnement er at medlemmene som inviteres er i familie med deg og at dere bor på samme adresse.