– Vi har flirt så tårene har sprutet  

Altarevyen gleder seg til å vise fram over 20 blodferske nummer.   

NYTT SHOW: Altarevyen med ny forestilling i januar. (Arkivfoto)Foto: Reiulf Grønnevik

kultur

Revyen som med nummeret Presten, fremført av Tommy Berg og Jan Gunnar Evertsen, vant NM-gull for beste sketsj på Høylandet i sommer, er straks klare til å glede hjemmepublikummet. Det skjer tre dager til ende i slutten av januar.  
 
Bare blodferske nummer  
I 2017 hadde ikke revygjengen forestilling, men det skal bøtes på i januar med hele tre dager med show og ablegøyer.  
– Vi har ladet batteriene i ett år nå og vi gleder oss stort til på vise fram alt mellom 18 til 22 blodferske nummer. Alle i revyen har bidratt med ideer og mange av numrene er ført i pennen av Kaja Kristensen som er et unikum på å få ned ideen på papiret, skryter Berg.  
Revyen som skal fremføres i Alta kultursal, går av stabelen fra 25. til 27.januar.  
– Det er allerede solgt mange billetter til showet som blir å ha en varighet på omlag èn time og 25 minutter, sier Berg.  
 
Alt på en plass  
Også denne skal ungdommene i akuTTTeateret fra ungdommens hus (Huset) bidra med flere innslag.  
– Det har blitt en flott tradisjon at ungdommene er med, og dette blir en tradisjonell revy i den forstand at 50 prosent består av sanginnslag, mens de resterende 50 er sketsjer, påpeker Berg.  

– Noen rød tråd i det hele?  

– Ja det blir det, for alt skal foregå på en plass som begynner på bokstaven N. Mer enn det vil jeg ikke røpe. Det lille jeg kan fortelle er at det på denne plassen skjer masse rart. Blant annet skal vi tulle litt med om årets politiske valg, smiler Berg hemmelighetsfullt.  
 
– Latterlig morsomt 
Omlag 20 personer i stort og smått er involvert i showet og Berg sier det har vært mye latter på hver eneste øving.   
– Vi har flirt så tårene har sprutet og vi gleder oss derfor stort til endelig å få fremføre de nye sketsjene for hjemmepublikummet.