– Veldig kult at han ville komme til oss

Norges russelåtkonge er klar for sitt andre show for altaværingene som liker drøye tekster med heftig partysound.

RUSSELÅTSKRIBENT: Andreas «TIX» Haukeland startet sin karriere som låtskriver for russen. I kveld står han på scenen til City scene. (Pressefoto)

kultur

Andreas Haukeland fra Bærum er mest kjent som artisten, produsenten og låtskriveren TIX. Han skal få City scene til å riste i kveld, en heftig oppvarming til den mer rocka romjulsrocken torsdag.

– Blir fullt

– Det er solgt masse billetter og jeg regner md at det blir utsolgt i løpet av kvelden.

Det sier bookingsjefen hos City scene, Torgeir Ekeland som sikter til den omdiskuterte DJ-en og låtskriveren TIX, som er klar til å by på låter som «I kveld er det lov å være hore», «Bli med meg til fittefjellet» og «Kom bli med til ett fullstappa horehus».

2. året på rad

– TIX kunne spilt hvor som helst i verden i kveld, og han valgte å komme til oss, og det setter vi umåtelig stor pris på. Dette er faktisk 2. året på rad han er klar for å lage liv på City scene i romjula, sier Ekeland fornøyd.

Artisten har de siste årene skrevet en mengde låter for russen.

– Han lager stort sett låter for russebussene i sør-Norge, men sangene har blitt populære og han har en stor følgerskare. Per i dag har han over 150 millioner streams på blant annet strømmetjenesten Spotify, sier bookingsjefen.

– Må ha variasjon

Ekeland bedyrer dog at TIX ikke er noe han selv hører på til daglig.

– Vårt mantra er å ha et variert innhold med artister, og da kan jeg ikke bare booke det jeg selv liker. Og variert blir det hos oss de neste dagene, for etter at TIX er ferdig med sitt, klinker vi til med den tradisjonsrike romjulsrocken som går av stabelen torsdag kveld, og også dette arrangementet vil helt sikkert blir utsolgt, slik det alltid er hvert år. I år er det Shameless Lisa, Jack Of Hearts, Stuck In North - The Gunnar Ottesen Experience, Post Floyd og Triple Trouble som skal lage liv for fastboende og hjemvendte altaværinger på julefeire, sier Ekeland.